Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Turnosmučarska tekmovanja 2008

KTTS: Pred nami je nova sezona tekem in druženj v okviru Slovenskega pokala v tekmovalnem turnem smučanju, ki poleg že uveljavljenih preizkušenj in seštevanja točk prinaša kar nekaj novosti.

 

Turnosmučarska tekmovanja 2008

Pred nami je nova sezona tekem in druženj v okviru Slovenskega pokala v tekmovalnem turnem smučanju, ki poleg že uveljavljenih preizkušenj in seštevanja točk prinaša kar nekaj novosti.

Tekmovanj bo šest:
Tržič, 20. januar 2008,
Jezersko, 26. januar 2008,
Krvavec, 2. februar 2008 (državno prvenstvo pari),
Vogel, 16. februar 2008 (novo prizorišče, državno prvenstvo posamično),
Pokljuka, 23. februar 2008 in
Okrešelj
, 9. marec 2008.

Točke za pokal lahko dobite na vseh tekmovanjih v posamični konkurenci, za končno uvrstitev Pokala pa se najslabša izmed uvrstitev ne upošteva. Sistem zbiranja točk bo vezan na zaostanke za najboljšim časom v kategoriji po sistemu UIAA, ISMC (novo).
Novost letošnje sezone je tudi to, da smo z novim letom uvrščeni na seznam kategoriziranih športnih zvrsti pri OKS in naši najboljši tekmovalci bodo za naslednja leta pridobili kategorizacijo.

Sveže informacije o tekmovanjih in pravilih ter povezave na spletne strani posameznih prirediteljev lahko dobite na prenovljenem spletišču Komisije za tekmovalno turno smučanje.

Upamo, da bo letošnja zima dovolj radodarna s snegom in nam ne bo povzročala težav z izvedbo tekmovanj, vsem prijateljem turnega in še posebej tekmovalnega turnega smučanja pa prinesla obilo užitkov in tekmovalnih uspehov.

Veseli bomo, če se bomo v čim večjem številu srečevali na prireditvah.

Janez Krč in Petra Lombar
Kategorije:
Novosti SMU SLO Vse objave
Značke:
novosti SMU

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46150

Novosti